Marouschka (M.L.G.) den Ouden

Sinds juli 2020 is Marouschka werkzaam bij Delissen Martens. Zowel ondernemingen als particulieren kunnen bij haar terecht met uiteenlopende juridische vraagstukken.

Aanpak

Marouschka is meelevend. Een eigenschap die goed te pas komt bij haar werk als jurist. “Ik heb vaak te maken met emotionele cliënten. Daarom vind ik het belangrijk om ook rekening te houden met de emotionele aspecten van een geschil.”

Daarnaast is een transparante houding kenmerkend voor Marouschka “Ik probeer altijd de balans te vinden tussen goed luisteren en eerlijk zijn. Ik houd mijn cliënten niet aan het lijntje.” Ze is niet alleen meelevend en eerlijk, maar ook een initiatiefnemer, die snel tot een goed resultaat komt.

Relevante werkervaring

Na het afronden van haar studie heeft Marouschka gewerkt als wetenschappelijk docent Rechtsgeleerdheid aan de Erasmus Universiteit. Ook is ze medewerker geweest bij Bureau Halt en heeft ze lesgegeven in straf- en strafprocesrecht aan de Universiteit Leiden, waar ze onder andere betrokken was bij het vak Moot Court. “Door mijn werkervaring, heb ik geleerd om complexe juridische informatie op een simpele manier uit te leggen.
Die eenvoudige en informele manier van spreken, maakt het voor cliënten makkelijker om vertrouwelijke onderwerpen met mij te bespreken. Ze voelen zich snel bij mij vertrouwd.”

Terug naar overzicht